Òpera en directe, tallers per a famílies i visites guiades aquest cap de setmana en l’IVAM

Nota de premsa

PDF Nota òpera, visita y tallers

València. L’IVAM inicia la temporada d’activitats per a famílies el diumenge 18 d’octubre amb el taller “València animal o cosa?”, relacionat amb la mostra “Radical geographics” de Rogelio López Cuenca. A més, el públic que s’acoste aqueix dia a l’IVAM podrà gaudir d’un recital operístic a càrrec dels alumnes del Centre de Perfeccionament Plácido Domingo, dins de l’acord de col·laboració de l’IVAM amb el Palau de les Arts.

A les 13:00h de diumenge, en el hall principal del museu, i el baríton Michael Borth acompanyats al piano per Aida Bousselma interpretaran peces de Debussy, Schönberg, Weill o Richard Strauss. Aquests recitals es realitzaran un diumenge al mes fins a juny del 2016.

També el 18 d’octubre, en el marc de les activitats pedagògiques del museu, s’inicia un cicle de visites guiades gratuïtes a les exposicions. Estan programades els diumenges a les 12:00h per a un màxim de 30 persones. Per a participar en elles, només és necessari inscriure’s 15 minuts abans en el mostrador de l’entrada. Aquest diumenge es farà un recorregut per la mostra “Gillian Wearing”, en la galeria 1 de l’IVAM, composta per 8 videoinstalacions de gran format, una escultura i 11 fotografies.

Pel que fa als tallers, a partir d’aquest cap de setmana, tots els diumenges a les 12:00 i a les 13:00, excepte en períodes vacacionals, s’ofereix un servei de tallers destinats al públic familiar, en els quals podran participar persones de totes les edats a partir de 5 anys, i que són diferents als quals s’imparteixen per a escolars. Estan vinculats a algunes de les exposicions temporals que es poden visitar en l’IVAM, per la qual cosa canviaran cada tres o quatre mesos. El primer d’ells “València animal o cosa?” està relacionat amb l’exposició “Radical geographics” de Rogelio López Cuenca i consisteix en la realització d’un mapa de València alternatiu i personalitzat segons la procedència dels participants.

Aquesta oferta pedagògica per a tots els públics s’emmarca dins de l’aposta de l’IVAM per oferir-se com un museu que siga autènticament un institut, com el seu propi nom ho defineix.

Galeria