L’IVAM presenta l’exposició dedicada a Mona Hatoum, guardonada amb el Premi Julio González 2020

La mostra reuneix escultures i grans instal·lacions de l’artista, d’origen palestí i nascuda a Beirut, creades en les últimes dues dècades

Nota de premsa

NdP Mona Hatoum

La directora de l’IVAM, Nuria Enguita, i el comissari, José Miguel G. Cortés, han presentat als mitjans l’exposició dedicada a l’artista Mona Hatoum, guardonada amb el Premi Julio González 2020. La mostra, que s’exhibirà des del 16 d’abril fins al 12 de setembre, és un homenatge una artista «que considerem clau per a entendre l’art contemporani actual», segons la directora de l’IVAM. Ha destacat que «Mona Hatoum és la segona dona premiada en els vint anys d’història del Premi Julio González, un guardó que ha reconegut a artistes com George Baselitz, Robert Rauschenberg, Pierre Soulages, Miquel Navarro, Jasper Johns, Christian Boltanski, Annette Messager o Andreu Alfaro».

Més informació: en aquest enllaç pots descarregar-te el press kit exposició Mona Hatoum que inclou un àudio amb declaracions de la directora Nuria Enguita, imatges de la mostra, fotos del muntatge, retrats de l’artista i el dossier de premsa en castellà, valencià i anglés.

Galeria