L’IVAM presenta l’exposició de Gillian Wearing

És la primera mostra en Espanya des de l’any 2001 de l’artista britànica

Nota de premsa

PDF Convocatòria Gillian Wearing

El director de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), José Miguel G. Cortés, presentarà als mitjans de comunicació l’exposició de Gillian Wearing en una visita guiada a la mostra juntament amb l’artista britànica el dimecres 23 de setembre a les 11’00h.

L’exposició és la primera mostra individual a España de Gillian Wearing des de l’any 2001. La major part de les obres que la integren pertanyen als últims 15 anys de creació de l’artista i algunes peces d’aquest mateix any que no s’han exhibit fins ara. En total, en la galeria 1 de l’IVAM s’exposaran 8 videoinstalacions de gran format, una escultura (una obra rara en la producció de Wearing) i 11 fotografies.

Treballs com ara Bully (2010), que recrea l’experiència d’assetjament patida per un home, o la més recent Fear and Loathing (2014) estaran presents en la mostra, juntament amb altres anteriors com la videoinstalació Secrets and Lies (2009) en la qual un conjunt d’homes i dones, amb disfresses i màscares, descriuen de forma anònima experiències personals delicades.

L’exposició, comissariada per la professora i crítica d’art britànica Sacha Craddock, compta amb el suport del.British Council en España i de les Galeries Maureen Paley de Londres, Regen Projects de Los Ángeles i Tanya Bonakdar de Nova York.

 

  • Dimecres, 23 de setembre, 11’00h

 

  • Galeria 1 de l’IVAM, C/ Guillem de Castro Nº 118