L’IVAM presenta l’exposició “Boltanski. Départ-Arrivée”

La mostra reuneix 7 grans instal·lacions de l'artista francés internacionalment reconegut Christian Boltanski

Nota de premsa

València. Christian Boltanski i el director de l’Institut Valencià d’Art Modern, José Miguel G. Cortés, presentaran als mitjans de comunicació el dilluns 4 de juliol, a les 11’00h, la mostra Boltanski. Départ-Arrivée. Una visita guiada en la qual l’artista francès, guardonat amb el XIV Premi Internacional Julio González, i el director, comissaris de la mostra, faran un recorregut per les 7 instal·lacions que la conformen.

Aquesta exposició, situada a la Galeria 1 del museu, s’inaugurarà el pròxim dimarts 5 de juliol a les 20’00h. Els visitants rebran una publicació impresa en format de diari amb reflexions de l’artista sobre els temes recurrents en la seua trajectòria artística, extretes de la conversa oberta al públic que va mantindre l’any passat amb el director de l’IVAM.

Dues de les peces de l’exposició, La traversée de la vie (2015) i Départ-Arrivée (2015), que dóna títol a la mostra, s’exhibeixen per primera vegada a Espanya. L’obra de Boltanski, present en les col·leccions dels museus més importants del món, incideix en qüestions com el pas del temps, la caducitat de la vida, la memòria, l’absència i la presència, la fragilitat de l’ésser humà o la mort.

 

  • Dilluns, 4 de juliol, 11’00h
  • Galeria 1 de l’IVAM, C/ Guillem de Castro Nº 118

Relacionats

Christian Boltanski guardonat amb el XIII Premi Julio González

25 mar. 2015
ConvocatòriaNota de premsa

Recorregut per l’exposició “Boltanski Départ – Arrivée”

08 jul. 2016
VisitesIVAM Centre Julio González