L’IVAM presenta l’exposició A contratemps. Mig segle d’artistes valencianes (1929-1980)

ConvocatòriaNota de premsa

convocatoria A Contratiempo

El director de l’Institut Valencià d’Art Modern, José Miguel G. Cortés, i les comissàries, Isabel Tejeda i M. Jesús Folch, presentaran als mitjans l’exposició A contratemps. Mig segle d’artistes valencianes (1929-1980), el proper dimecres 25 d’abril a les 11 hores, amb un recorregut per la mostra i amb l’assistència d’algunes de les 40 artistes en ella representades.

L’exposició, que compta amb el suport de la Fundació Banc Sabadell i de les Corts, recrea el lent i espinós camí que les artistes valencianes van haver de recórrer per conquerir la seua visibilitat i professionalització des del final de la dictadura de Primo de Rivera, la II República, la Guerra Civil, el franquisme i la transició democràtica.

La mostra, que no exhibeix únicament obres de dones, inclou treballs d’artistes com ara Juana Francés, Eva Mus, Jacinta Gil, Ana Peters, Carmen Calvo, Isabel Oliver, Ángela García Codoñer, Victoria Civera y Juan Uslé, Cecilia Bartolomé, José J. Bartolomé, María Montes, Josep Lluís Seguí, Monika Buch, Milagros Lambert, Rosa Torres, Soledad Sevilla, Ángeles Marco, Cristina Grau, Ana Torralva, Pepa García, Victoria García, María Dolores Casanova y Pilar Mir.

  • Dimecres, 25 d’abril de 2018

  • 11.00 hores

  • Galeria 7. C/Guillem de Castro, 118