L’IVAM obri les portes el dilluns 9 d’octubre amb entrada gratuïta

Els visitants que s'acosten al museu podran gaudir, des de les 11h fins a les 19'30h, de tot el programa d'exposicions

Nota de premsa

Amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana, l’IVAM obrirà les seues portes dilluns que ve 9 d’octubre de manera gratuïta per a acostar el patrimoni cultural valencià a la ciutadania. L’IVAM s’uneix així als actes commemoratius del 9 d’Octubre que van començar el diumenge dia 1 i que es perllongaran durant 9 dies en les tres províncies de la Comunitat.

Els visitants que s’acosten al museu podran gaudir, des de les 11h fins a les 19’30h, del programa d’exposicions que inclou la mostra En Rebel·lia. Narracions femenines al món àrab, que indaga en la producció artística sorgida en els països àrabs a través de les diferents perspectives d’artistes dones.

El públic podrà visitar també L’eclosió de l’abstracció, amb prop de 150 obres de la Col·lecció del museu d’artistes com Adolf Gottlieb, Pierre Soulages, Lucio Fontana, Richard Serra, Tony Smith, José María Sicilia, Antoni Tàpies, Elizabeth Murray, Ángeles Marco, Jordi Teixidor, o James Turrell. En vinculació amb aquesta mostra, des del passat 4 d’octubre, l’IVAM exhibeix quatre intervencions dels artistes valencians Sergio Barrera, Nelo Vinuesa, Inma Femenía i Ana Esteve Llorens, dins de la línia d’actuació artística denominada IVAM Produeix.

Completa l’oferta expositiva de l’IVAM, la mostra dedicada a José Iranzo Almonazid, conegut artísticament com Anzo (Utiel, 1931-València, 2006) i el cas d’estudi sobre el fotògraf Robert Frank (Suiza, 1924), a pocs dies de finalitzar. A més de Fanzination!, dedicada als fanzines, i Les constel·lacions de Julio González.

Relacionats

L’eclosió de l’abstracció

20 jul. 2017 – 21 oct. 2018
Col·leccióExposició

Intervencions de Sergio Barrera, Nelo Vinuesa, Inma Femenía i Ana Esteve Llorens

04 oct. 2017 – 15 abr. 2018
IVAM Produeix

En Rebel·lia

14 set. 2017 – 28 gen. 2018
Exposició