L’IVAM manté per al nou curs la seua aposta per les activitats

Tallers educatius, familiars, específics, d’artistes, visites guiades o converses són algunes de les propostes

Nota de premsa

L’IVAM reforça les activitats este nou curs mantenint l’oferta de la passada temporada i incorporant un nou espai amb una línia de contingut pròpia, l’IVAMlab, que va obrir les portes abans de l’estiu. Destaquen propostes com ara els tallers per a escolars i per a famílies, tallers impartits per artistes i per professionals de diferent perfil, el curs d’introducció a l’art modern i contemporani, les converses prèvies a les inauguracions, així com les visites didàctiques a les exposicions a càrrec de persones rellevants de la cultura o les visites guiades dels diumenges.

Són algunes de les activitats educatives i de divulgació artística que l’IVAM ha programat per a la temporada 2016-2017, en la seua aposta per seguir complint amb la seua missió de difusió de l’art modern i contemporani.

L’IVAM seguirà comptant aquest curs 2016-2017 amb el suport econòmic de l’ Obra Social “La Caixa” per a totes les activitats pedagògiques destinades a xiquets i xiquetes d’entre 5 i 18 anys, i amb el de Caixa Popular per a visites i tallers relacionats amb l’exposició dedicada a Ignacio Pinazo. D’altra banda, es desenvoluparan les sessions de treball i les activitats vinculades a la Càtedra d’estudis artístics segles XX i XXI, sorgida de la col·laboració amb la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València.

PDF Dossier Activitats 2016_2017

Galeria