“La Nit de l’IVAM” obrirà les portes del Centre Julio González fins a passada la mitjanit

Hi haurà visites guiades, música i dansa contemporània

Nota de premsa

PDF Nota de premsa La Nit de l’IVAM

València. El pròxim dijous 17 de desembre l’IVAM celebra “La nit de l’IVAM”, una nit especial oberta a tot el públic, amb activitats exclusives preparades per a l’ocasió fins a les 00:30 hores. Visites guiades a totes les exposicions, dansa contemporània, música, lliurament del nou carnet d’amics i amigues del museu i un còctel per a brindar per l’art i la cultura.

L’IVAM romandrà obert de forma gratuïta des de les 19.30h i es realitzaran visites guiades per part dels conservadors a totes les exposicions. De 19:30 a 20:30h estan programades visites guiades a les mostres Construint nous mons: Les Avantguardes Històriques en la Col·lecció de l’IVAM (1914-1945), Radical Geographics i Caso de estudio: Grete Stern. De 20:30 a 21:30h es duran a terme visites guiades a les exposicions Col·lectius artístics en València sota el franquisme i Gillian Wearing.

La companya Fil d’Arena dansa-teatre formada per Isabel Abril, Irene Ballester, Clara Crespo i Roseta Plasencia interpretarà l’espectacle ‘La Sal que ens ha partit’ a les 22’30h. Es tracta del tercer projecte d’aquest grup en el qual uneixen dansa contemporània, teatre i una escenografia practicable. Deu panells com a elements escenogràfics que suporten alhora que són suportats, transformen l’espai i generen imatges evocadores.

El mobiliari cedit per a l’ocasió per Gandia Blasco ambientarà l’esplanada i el hall del museu durant la vetlada, on a partir de les 22.30h tot aquell que acudisca a l’IVAM està convidat a una copa de cava del celler Dehesa de Luna o una cervesa Heineken. Els Amics i les amigues de l’IVAM i membres d’honor podran arreplegar el nou carnet acreditatiu, així com un catàleg del museu com a regal.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar l’oportunitat de conèixer l’IVAM a els qui no poden visitar-ho en els horaris regulars i agrair al públic el seu suport en aquest nou trànsit que va iniciar el museu l’any 2015. El programa expositiu de l’IVAM per al pròxim any manté les línies de treball que ja es van iniciar amb una gran mostra dedicada a la col·lecció, els casos d’estudi i els projectes artístics específicament creats per al museu.

Galeria