El Ple del Consell aprova el nomenament de Sonia Martínez Navarro com a directora adjunta de l’IVAM

Llicenciada en Belles Arts, està especialitzada en mediació i construcció de contextos de relació entre les arts i altres esferes socials

Nota de premsa

El Ple del Consell ha aprovat el decret pel qual es nomena Sonia Martínez Navarro directora adjunta de l’IVAM.

Les funcions de la Direcció Adjunta consistiran a supervisar les tasques de Col·lecció i Exposicions i Activitats i Programes Culturals; impulsar el perfil investigador, la Biblioteca i el Centre de Documentació de l’IVAM; desenvolupar una estratègia de mediació per a la institució i substituir quan siga necessari la Direcció en els àmbits relacionats amb les funcions descrites.

Sonia Martínez Navarro (València, 1976)

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, es va formar a València, Bordeus i Guanajuato. Ha obtingut, a més, el títol de magíster en Comunicació i Art de la Universitat Complutense de Madrid.

Al llarg de la seua trajectòria s’ha especialitzat en la mediació i construcció de contextos de creació, reflexió, exhibició, recepció i relació entre les arts i altres esferes socials. Ha col·laborat també en multitud d’institucions com Las Naves, Espai Rambleta o el Festival VEO.

Ha exercit de professora d’Educació Plàstica i Visual a l’Institut Espanyol Severo Ochoa de Tànger i l’Institut Espanyol Lope de Vega a Nador. També ha participat com a docent en diverses jornades i màsters com el PERMEA de Mediació del Consorci de Museus i la Universitat de València.

Fins a gener de 2021 ha estat coordinadora d’activitats i educació en Bombas Gens Centre d’Art / Fundació per l’Amor a l’Art.