Zineb Sedira

ExposicióIVAM Centre Julio González

Zineb Sedira (París, 1963) explora el paisatge algerià d’una manera molt càlida i personal, i relaciona les vivències personals amb els aspectes històrics o polítics, al mateix temps que se centra especialment en les qüestions relacionades amb els desitjos de mobilitat, d’eixir del país de molts dels seus ciutadans.

Raó per la qual les seues fotografies, vídeos i instal·lacions es caracteritzen per utilitzar la perspectiva de la seua pròpia experiència amb l’objectiu de preservar i transmetre la memòria del passat com un llegat per a les generacions futures. Una idea un poc melancòlica que imbrica la urgència del fet de partir amb el desig de romandre-hi, la qual cosa origina, sovint, el desarrelament personal més profund independentment d’on estigues.

Per això, en aquesta exposició, Zineb Sedira explorarà les nocions de família, tradició, història oral, migració i la transmissió intergeneracional de coneixement amb la finalitat d’abordar la qüestió del desplaçament cultural i les conseqüències personals i socials de la migració.

Videos

Relacionats

Visites comentades a les exposicions novembre 2019

02, 03, 09, 10, 16, 17, 23, 24 i 30 nov. 2019
EducacióVisitesIVAM Centre Julio González

Visites comentades a les exposicions desembre 2019

01, 06, 07, 08, 14 i 15 des. 2019
EducacióVisitesIVAM Centre Julio González