Visita ‘Confluències. Entre l’arxiu i la intervenció’

MediacióIVAM Centre Julio González

Confluències. Entre l’arxiu i la intervenció és una proposta expositiva que dona compte, arxiva i actualitza l’esdevingut des de l’any 2021 en diverses localitats amb menys de cent habitants de la Comunitat Valenciana dins del programa Confluències*.

Així mateix, mostra dotze noves intervencions i peces generades per l’equip d’artistes específicament per a la G7 de l’IVAM.

Durant la visita comentada es recorreran les múltiples accions i experiències realitzades per les artistes en col·laboració amb les persones implicades en els diferents municipis del programa. Així mateix, descobrirem, al costat de l’equip de mediació del museu, l’entramat de relacions, investigacions i confluències que s’han generat al llarg dels quasi tres anys de recorregut del programa, revelant noves lectures i significacions.

*Confluències, intervencions artístiques en el medi rural és un programa emmarcat en la línia de treball de l’IVAM al territori, que ha desenvolupat des de tardor de 2021 un entramat d’accions, mediacions i intervencions artístiques en els vint-i-quatre pobles més xicotets de la Comunitat Valenciana. Les intervencions artístiques de Confluències poden visitar-se en: Alt Millars (Espadilla, Fuentes de Ayódar, Torralba del Pinar, Torrechiva, Vallat i Villamalur), Mancomunitat de l’Alt Palància (Fuente la Reina, Higueras, Matet, Pavías, Sacañet i Villanueva de Viver), Els Ports (Castell de Cabres, Herbers, Palanques, Vallibona i Villores), província de València (La Puebla de San Miguel, Carrícola i Sempere), i El Comtat (Benillup, Binimassot, Famorca i Tollos). Les vint-i-quatre localitats, amb una població inferior als cent habitants, formen part de la Ruta 99.

 

Dates:

Dissabte 27 de juliol, 18h (valencià)

Diumenge 11 d’agost, 12h (castellà)

Diumenge 1 de setembre, 12h (castellà)

Relacionats

Confluències. Entre l’arxiu i la intervenció

27 jun. 2024 – 03 nov. 2024
ConfluènciesExposicióIVAM Centre Julio González