Visita “Carmen Calvo”

MediacióIVAM Centre Julio González

L’exposició de Carmen Calvo (València, 1950), organitzada amb motiu de la concessió del Premi Julio González, ofereix una visió global de les cerques conceptuals i formals del seu treball. La seua finalitat és abastar tota una trajectòria, mostrar una contínua escriptura del món a través de les seues restes iconogràfiques i materials.

L’obra de l’artista valenciana combina objectes, idees, desitjos, fantasies i pors que, en les seues diverses configuracions formals, proposen una mirada interior i pròpia sobre la capacitat que tenen els objectes de revelar significats inconscients i invisibles, però que marquen i defineixen les identitats, sempre en disputa.

En aquesta mostra es presenta una recreació de l’estudi de l’artista, on les obres d’art conviuen amb els objectes, imatges, espais i referències que, a manera de gabinet de meravelles, són la vertadera matèria primera del seu treball.

Així mateix, destaca de manera principal el treball desenvolupat per l’artista durant les últimes dècades cap a l’opressió i la desigualtat de les dones, sempre realitzat amb una mirada crítica.

Dates:
Diumenge 15 de gener, 12 h (valencià)

Més dates pròximament