V jornades d’intercanvi d’experiències d’educació plástica visual y audiovisual

Centres educatiusIVAM Centre Julio González

La Trobada anual de professionals d’educació secundària en arts plàstiques, visuals i audiovisuals és una proposta formativa desenvolupada conjuntament pel CEFIRE específic d’àmbit artístic-expressiu, l’Associació Valenciana de Professorat de Dibuix i l’IVAM.

Des del seu vessant d’institut, l’IVAM s’implica amb la voluntat d’obrir l’espai del museu al debat, la participació i les propostes d’investigació de creació artística desenvolupats en l’àmbit de la mediació cultural.

Així mateix, la capitalitat del disseny a València durant l’any 2022 serveix com a inspiració de la V edició d’aquesta formació de professorat, que es convertirà en un punt de trobada d’experiències d’aula amb el disseny des de la transversalitat.

La jornada arrancarà amb la participació del dissenyador Òscar Guayabero, seguida de la presentació d’experiències docents en format petxakutxa i una sèrie de tallers pràctics. A més, comptarà amb la intervenció de diversos equips de mediació educativa que han col·laborat amb el museu al llarg del curs 2021-2022. Tot això amb l’objectiu de compartir i generar noves eines que possibiliten la incorporació del pensament artístic i col·laboratiu des de la sintonia de les aules i les institucions culturals.