Signem la Col·lecció de l’IVAM

Càpsules audiovisuals de les obres mestres del museu per a persones sordes

MediacióIVAM Centre Julio González

Sota el ferm propòsit d’arribat a tots els públics i estendre la via d’accessibilitat de l’IVAM, presentem el projecte Signem la col·lecció de l’IVAM. Càpsules audiovisuals de les obres mestres del museu per a persones sordesCreat en col·laboració amb la Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana (FESORD C.V.), la pretensió del projecte és apropar el coneixement de la Col·lecció de l’IVAM a la comunitat sorda.

Presenten una selecció d’obres clau del museu, els seus artistes i el moment històric en què van ser creades, realitzats en còmodes clips de vídeo. Estan accessibles en una llista de reproducció dins del canal de YouTube de l’IVAMSignem la col·lecció de l’IVAM és un projecte dirigit al conjunt de la comunitat sorda i fa ús tant la llengua de signes com subtítols per a comunicar els seus continguts. Amb la intenció de ser plenament efectiu, compta amb la col·laboració d’una persona amb discapacitat auditiva, especialista en llengua de signes, i es realitza gràcies a la col·laboració  de FESORD C.V. Inclou música original creada específicament per a l’IVAM per DJ Biano.

La Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana (FESORD C.V.) és una organització no governamental, sense ànim de lucre, fundada el 26 d’agost de 1978. Treballa per la defensa i l’empoderament de totes les persones sordes i les seues famílies. Tot respectant la seua identitat, la seua llengua i cultura, per l’enfortiment de la seua xarxa associativa i per la defensa i protecció de l’ús de les llengües de signes com a dret fonamental.

Videos