Altres paisatges. Els Grans de l’IVAM

Una mediació de Els grans de l’IVAM a l'exposició 'Escena I. Fer paisatge' #IVAM35

MediacióDIMIVAM Centre Julio González

Els Grans de l’IVAM és un grup resident del museu format per persones d’edat sènior, de trajectòries professionals i vitals diverses. Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, les participants de la I edició del programa (2022–2023) proposen una mediació oberta des de la qual llançar les seues pròpies preguntes a l’exposició ‘Escena I: fer paisatge’. Ens conviden a acompanyar-los en un itinerari propi a partir d’impressions personals que construirà nous relats i micronarratives.

Altres paisatges. Els Grans de l’IVAM

La definició de “escena” segons el Diccionari de la Llengua Espanyola en la seua tercera accepció diu: “En una obra de teatre, part d’aquelles en què es dividix un acte i en què són presents els mateixos personatges.”

Esta proposta vol imaginar eixes escenes per mitjà d’alguns elements de l’exposició construint llaços d’unió entre les obres exposades i altres arts que ens ajuden a ampliar els seus significats i a plantejar-nos altres coordenades. Tot això vist des de les nostres diferents mirades i sense noses a l’hora de plantejar-les i resoldre-les.

Una mediació de: Román Amador, Gloria Cava, Pilar Gainza, Purificación García, Mercè González, Elisa Hernández, Vicente Ibáñez, Mari Llàcer, Francesc Joan López Sánchez, Sylvia Márquez, Empar Moreno, Francisco Pérez Puche, Cristina Rosselló, Amelia Ruiz, Ampar Torralba, Loles Verdú, Soledad Vilches, Vicente Vico, Manuel Zuriaga, María Jesús Giner, Dolors Capdevila, Asunción Martorell, Ricardo Meliá. Amb l’acompanyament de Empar Polanco.

Relacionats

Escena I. Fer paisatge

15 feb. 2024 – 19 mai. 2024
Col·leccióExposicióIVAM Centre Julio González

PROGRAMACIÓ ESPECIAL DIM2024

13 mai. 2024 – 19 mai. 2024
MediacióDIMIVAM AlcoiIVAM Centre Julio González