Nadal a l’IVAM… per què no?

FamíliesInfantilIVAM Centre Julio González

Activitats, jocs, visites i tallers per a tothom

Durant el període nadalenc l’IVAM s’omple d’activitats per gaudir en família, amb amics o qui vullgues. Vine a jugar, aprendre, experimentar i recórrer les exposicions amb l’equip de mediació de l’IVAM.

Estampem Julio González. Espai d’estampació tèxtil i joc lliure

El vestíbul de l’IVAM per Nadal es converteix en un gran taller d’artista: deconstruirem Julio González! A partir del trencaclosques 3D A propòsit de Julio González, dissenyat per Dídac Ballester i reescalat per l’estudi Milimbo.

Flora Habilis, de Milimbo

Volem que els nous espais de l’IVAM siguen un jardí verd i florit, exuberant i mutant: vine a jugar lliurement amb el nostre Flora habilis, una proposta lúdica creada per l’estudi Milimbo.

La guerrilla de l’IVAM. Una mirada feminista des de la infància a la col·lecció de l’IVAM

Amb aquesta visita dinamitzada recorrerem l´IVAM saltant entre una selecció d´obres de la col·lecció del museu per descobrir, jugar i rellegir en família obres d´art contemporani amb mirada feminista. Perquè… les xiques som guerreres!

Un museu molt viu! Una visita a l’IVAM amb els cinc sentits

A què sona un museu? A què fa olor una obra d’art? Pot ser suau, peluda, aspra o freda una exposició? En aquest recorregut viurem l´IVAM des de les múltiples sensacions que podem adquirir en passejar per un museu d´art contemporani.

El tapís que volia ser una altra cosa. Deambulacions creatives a l’exposició de Teresa Lanceta

A partir de la visita a l’obra de Teresa Lanceta crearem un tapís capaç de convertir-se en moltes altres coses: una catifa, un refugi, un diari de bitàcola o… una manta estrambòtica per amagar-se!

Visites comentades

Visita les exposicions de l’IVAM de la mà de l’equip de mediació:
Lluny del buit. ZERO i l’art de postguerra en Europa: 27 de desembre a les 18 h (castellà) i 8 de gener a les 18 h (valencià)
Ana Penyas i Alba Herrero. En una casa. Genealogia del treball de la llar i les cures: 30 de desembre a les 12 h (valencià)
SER ARTISTA. Julio González: 3 de gener a les 18 h (castellà)
Carmen Calvo: 5 de gener a les 12 h (valencià)
Teresa Lanceta. Teixir com a codi obert: 7 de gener a les 18 h (castellà)