Jocs a la rampa

Experiències lúdiques col·lectives

FamíliesIVAM Centre Julio González

Jocs a la rampa és un taller de joc per gaudir de temps lúdic en família. Amb totes les mesures de seguretat, volem activar altres usos dels espais l’IVAM per convertir-los en un lloc animat. Un circuit de “cotxes bojos” manufacturats per les famílies assistents, o per crear nous tipus de pardals mai vistos a la ciutat.

Amb els jocs “Autoslocos” i “Apardalats”, creats i dissenyats per Javier Molinero specíficament per al nostre espai, volem crear una nova tradició: que el primer diumenge del mes a l’IVAM es juga!

*Mesures de seguretat: De cara al correcte funcionament del taller i per a desenvolupar-lo amb total seguretat, totes i tots els assistents al taller hauran de fer ús obligatori de la mascareta durant el temps del taller (llevat dels menors de 6 anys). Es pregarà fer ús de gel hidroalcohòlic abans de començar cada joc i acabar l’activitat. Durant el temps de l’activitat es guardarà la distància de seguretat de més de metre i mig entre cada unitat familiar. Els materials dels jocs hauran estat en quarantena preventiva un mes abans i després de la seua utilització i no podran ser compartits entre les unitats familiars.