Embruta’t l’orella!

Experiències sonores entorn a l'obra de Jean Dubuffet

FamíliesMúsicaIVAM Centre Julio González

Taller dirigit a públic familiar (adults, xiquets i xiquetes partir de 7 anys) en el qual ens aproximarem a l’obra de Jean Dubuffet mitjançant la creació sonora. Coneixerem l’univers d’aquest artista des d’allò sensorial, brut i  sensible. Traurem la nostra part bàrbara i la nostra creativitat innata per crear una peça sonora que formarà part d’un disc publicat a través d’una plataforma on-line, accessible de forma lliure, que es convertirà en la nostra BSO particular de l’exposició “Jean Dubuffet. Un bàrbar a Europa”.

Embruta’t l’orella! És un projecte de Cuneta, duo format per Alba Múrcia i Vicent Pelechano. Col·laboren junts al camp de l’art sonor i la integració social des de 2006. Paral·lelament a la seua pràctica artística treballen en la creació de projectes de caràcter social i integrador com Músiques Brutes, projecte artístic-pedagògic de creació sonora contemporània dirigit a diferents col·lectius poblacionals.

Dates:
13, 20 i 27 octubre 2019
3, 10, 17 i 24 novembre 2019
1, 8 i 15 desembre 2019
12, 19 i 26 gener 2020
2 i 9 febrer 2020

El 16 de febrer sessió especial de tancament de taller: Dubuffet, sona! Acció sonora participativa

Necessitats: porta’t si vols un objecte o un instrument… allò amb el que pugues fer soroll!

**Drets: en totes les sessions es realitzaran gravacions de veu, es requerirà la signatura dels permisos corresponents dels tutors legals dels menors participants. El dia 9 de febrer es requeriran autorització de drets de veu i imatge.

Un projecte de: Cuneta, duo format per Alba Múrcia i Vicent Pelechano.

Videos