De les valquíries de l’avantguarda als ciberfeminismes

Itinerari des del gènere a “Imaginaris mecànics i tècnics en la col·lecció de l'IVAM”

MediacióIVAM Centre Julio González

Amb les visites comentades, la mediació ve de la mà d’especialistes formats en Història de l’Art, Belles arts i Humanitats. La seua intenció és facilitar lectures posicionades de les exposicions de l’IVAM al públic assistent, i fer-ho de manera àgil i enriquidora en elles dues llengües oficials del territori valencià

La visita comentada “De les valquiries de l’avantguarda als ciberfeminismes” planteja un recorregut des del gènere a l’exposició Imaginaris mecànics i tècnics en la col·lecció de l’IVAM. L’itinerari aborda les interseccions generades entre art, tecnologia i feminisme, des de les aportacions d’artistes de les avantguardes fins als ciberfeminismes, que defensen la tecnologitzación com a eina de desconstrucció del gènere. Al llarg de la visita s’analitza com la tecnologia ha servit a l’art i al feminisme, però sobretot com l’art ha pensat la tecnologia i com el feminisme l’ha subvertida.

Visita a l’exposició: De les valquiries de l’avantguarda als ciberfeminismes. Itinerari des del gènere a Imaginaris mecànics i tècnics en la col·lecció de l’IVAM.