Art o gargot?

Experiment stop motion a partir del dibuix d'Ignacio Pinazo

FamíliesIVAM Centre Julio González

Quan passegem per la ciutat ens convertim en autèntics captadors de moments: Ens movem i aturem. Busquem, ens creuem, trobem. Mirem, som mirats. Xarrem i reflexionem. Juguem! L’IVAM ofereix la possibilitat d’experimentar en família en un taller creatiu a partir de l’exposició Pinazo en l’espai públic (01 juliol 2022 – 15 octubre 2023)
A partir del retrat i del dibuix al natural, aprendrem a animar els nostres dibuixos mitjançant la tècnica stop motion. Els esbossos ràpids i les pintures urbanes d’Ignacio Pinazo seran el detonant d’aquest experiment creatiu, utilitzant per a això, per descomptat, les eines que proporcionen les tecnologies contemporànies.

Emilio Martí és cineasta, animador, artterapeuta i educador. El seu treball animat és experimental i, sovint, té com a temàtica els drets humans. A més, col·labora habitualment amb centres escolars i col·lectius vulnerables per a realitzar peces cooperatives d’animació. La seua investigació acadèmica sol centrar-se en la temàtica LGTBQI+ i la seua representació en el medi animat.

Dates:
2 i 30 d’octubre 2022
13 i 27 novembre 2022