Wild & Free Festival

3a edició

CinemaIVAM Centre Julio González

Esdeveniment cultural cinematogràfic organitzat per Loopita Cultura i el IVAM amb la col·laboració de Caixa Popular.

Se celebra els dies 18, 19 i 20 d’Abril 2018.

Oferim el millor cinema independent actual per a joves de 12 a 18 anys, el propòsit dels quals és la comprensió lectora del llenguatge audiovisual, basada en els fonaments de l’educació mediàtica. L’interessant i motivador de l’increment en el consum de mitjans audiovisuals està lligat a una millora en la compressió dels codis narratius, i per açò fomentem l’esperit crític en una etapa tan interessant de la vida i plena de canvis com és l’adolescència i la joventut.

Els mitjans audiovisuals són un vehicle per a la comunicació i la transmissió de la cultura. Pretenem conscienciar de la importància i eficàcia que per a l’estudi de les matèries acadèmiques té la pedagogia audiovisual d’una manera atractiva, divertida i reflexiva.

Es tracta de projeccions matinals gratuïtes per a grups concertats amb els centres educatius, dues sessions matinals: a les 9.15 h i a les 12h. Entrada gratuïta. Saló d’actes del IVAM. Es projecten en versió original subtitulada al valencià.

Cada projecció es realitza amb una presentació i col·loqui a càrrec d’un expert@, acompanyada d’una guia pedagògica per a treballar abans i després del visionat de la pel·lícula.

Per a tots aquells grups interessats a assistir a través del formulari de la web: http://cinemawildandfree.wixsite.com/cinemawildandfree para la seua confirmació. Aforament limitat.

Les pel·lícules seleccionades són:

Aurora (Jamais Acontente).
Adreça: Emilie Deleuze. Recomanada per a majors de 12 anys. Drama. Comèdia. Adolescència.
Mustang
Adreça: Deniz Gamze Ergüven. Recomanada per a majors de 7 anys. 2015. Família. Adolescència.
La chica dormida
Adreça: Rosemary Myers. Recomanada per a majors de 7 anys. 2015. Comèdia. Fantàstica. Adolescència.