Visites comentades especials per la Nit dels Museus

Mediacions i visites nocturnes a les exposicions i al jardí efímer de l'IVAM

DIMDIMVisitesIVAM Centre Julio González

En el marc de la celebració del Dia Internacional dels Museus, i amb motiu de la Nit Europea dels Museus, l’IVAM planteja una sèrie de visites nocturnes especials a les exposicions. Els recorreguts, de la mà de l’equip de mediació del museu, dialogaran amb les diferents mostres, i acabaran en la instal·lació Un jardí en el museu! situada en l’hall de l’IVAM. La instal·lació és una proposta de jardí efímer que vol reverdir els espais del museu donant pas a creació de llocs de reunió, descans i gaudi en col·lectiu

Un jardí en el museu! vol provocar un diàleg en hall de l’IVAM entre la vegetació, l’edifici i les gents que l’habiten, a manera de reflexió sobre la importància de renaturalitzar les ciutats i les seues arquitectures.

Els horaris i les visites comentades seran:

19h. Visita comentada a l’exposició Aref El Rayess. Obres (1958-1978) 

Idioma: Castellà

20h. Visita Un jardí en el museu! 

María Pedro i Javier Rivera ens mostraran les referències que han utilitzat per a inspirar-se, com han estructurat el jardí, els seus recorreguts i les seues zones d’estada, les espècies mediterrànies que han utilitzat, el nombre de plantes i arbres, perquè els han situats així… en definitiva, què buscaven provocar en les persones que visitaran la instal·lació.

22.30h. Visita comentada a l’exposició LA CREACIÓ OBERTA I ELS SEUS ENEMICS: Asger Jorn en situació 

Idioma: Valencià

Relacionats

Un jardí que creix i es comparteix. Programació DIM

18 mai. 2023 – 21 mai. 2023
DIMTallersVisitesIVAM Centre Julio González

Un jardí al museu! Intervenció efímera

18 mai. 2023 – 21 mai. 2023
DIMIVAM Centre Julio González