Trobada-conversa amb David Bestué i Guillermo López

AltresIVAM Centre Julio González

Dins del procés de treball desenvolupat pel Centre d’Investigacions Col·laboratives (C.I.C.), la galeria 3 de l’IVAM es converteix en espai no solament expositiu sinó també en un lloc de trobada i d’investigació per a l’activació de la pròpia mostra centrada en l’origen de l’IVAM i el context cultural i artístic d’aqueix moment. Per això, dimarts que ve dia 7 de maig, tindrem una trobada amb David Bestué, artista i autor de llibres sobre arquitectura, i Guillermo López, arquitecte, investigador i membre de l’estudi MAIO.

En aquesta trobada oberta al públic el C.I.C. pretén treballar i indagar amb David Bestué i Guillermo López sobre l’arquitectura de l’IVAM i la seua ubicació dins de l’àmbit arquitectònic nacional i internacional.

El Centre d’Investigacions Col·laboratives (C.I.C.) es planteja com un espai de treball constituït per un grup d’investigació que desenvolupa processos i metodologies híbrides d’estudi i anàlisis vinculades amb la programació del museu així com amb la seua col·lecció. Al seu torn, aquest lloc es converteix també en un espai de formació amb una aproximació tant a l’àmbit teòric com al pràctic de les tasques realitzades per i des del museu, incloent també la presència de pro­fesionals convidats que complementaran els processos del museu i ajudaran a generar un territori en el qual desenvolupar processos d’experimentació i assaig.