Taller Perduts a l’IVAM!

Taller familiar dels diumenges

EducacióTallersIVAM Centre Julio González

El taller Perduts a I’IVAM! pretén ser un punt de trobada i reflexió sobre la ciutat com a lloc compartit i divers, com a espai propi i, al seu torn, col·lectiu, múltiple i plural articulat en dues parts diferenciades però connectades entre si: una primera presa de contacte a partir d’una vi-sita dínamitzada a l’exposició Perduts en la ciutat. La vida urbana en les col·leccions de l’IVAM, i a partir d’una sèrie de peces que serviran per al diàleg i la reflexió artística i social en comú, passar posteriorment al taller-joc que connecte algunes temàtiques de l’exposició, però d’una manera lúdica, i sobretot vivencial.

La finalitat que vertebra la proposta Perduts a l’IVAM! és emfatitzar la idea de ciutat plural, reforçar el concepte de ciutats viscudes i subjectives a partir d’una experiència en família, divertida i motivadora. alhora que crítica, i connectar-la amb la nostra ciutat (València) i les realitats i horitzons que tots els/les participants vullguen compartir.

Quina és la proposta del taller?
#perdutsalIVAM és un taller que reflexiona a partir de l’exposició Perdidos en la Ciudad des d’una perspectiva artística i engrescadora gràcies a l’ús de la tecnologia al nostre abast (millor si véns amb el teu mòbil, tablet… el que vulgues!).

Què es treballarà en el taller?
Es tracta d’una activitat articulada en dues parts diferents però connec-tades: primer prendrem contacte amb l’exposició a través d’una visita conversada i, després, farem un taller-joc on ens perdrem per la ciutat, d’una manera lúdica i vivencial, a través de l’expressió artística i l’apro-fitament de les noves tecnologies.

A qui va dirigit?
A públic familiar de totes les edats (especialment per a xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys), sempre treballarem en grup!

Qui l’imparteix?
L’Equip351, som un col·lectiu de treball multidisciplinar format per crear, desenvolupar i impulsar projectes culturals.

Quina durada té?
L’activitat es compon d’una visita de mitja hora a l’exposició i un taller d’una hora de durada.

Quan?
Els diumenges a les 12:00h.

2016:
2, 9, 16, 23 i 30 d’octubre
6, 13, 20 i 27 de novembre
4, 11 i 18 de desembre

2017:
8, 15, 22 i 29 de gener
5, 12, 19 i 26 de febrer
5 de març

Més informació

Teléfon 963176653

Mail: jose.martinez@ivam.es

Inscripcions

És necessari inscriure’s 15 minuts abans del començament de la visita en el mostrador situat en el Hall d’entrada de l’IVAM. Places limitades (se seguirà l’ordre d’inscripció).

Relacionats

Perdidos en la ciudad

18 mai. 2016 – 18 jun. 2017
Col·leccióExposició