Taller Gent i cases i gent…

Taller familiar dels diumenges

EducacióTallersIVAM Centre Julio González

Gent i cases i gent és un taller en què les famílies reflexionaran sobre el significat social de l’habitatge com a necessitat humana, formularan objectius i desitjos de millora i construiran la seua pròpia casa amb blocs gegants de cartró en una activitat lúdica i al mateix temps compromesa amb la realitat que ens envolta.

Quina és la proposta del taller?
Partint de la visita dialogada a “La casa. Crónica de una conquista de Daniel Torres” reflexionarem sobre l’evolució de l’habitatge centrant-nos en la seua vessant més humana i fomentant la relativització i l’empatia així com la creativitat i la cooperació entre famílies en una divertida activitat que finalitzarà amb la construcció consensuada d’una casa de rajoles de cartró i altres materials.

Què es treballarà al taller?
L’activitat està estructurada en tres parts, iniciant-se amb la visita dialogada a l’exposició “La casa. Crónica de una conquista de Daniel Torres” en la que conversarem sobre els canvis en les llars a través de les èpoques i que servirà d’introducció a un breu taller reflexiu entorn de les distintes realitats socials de la vivenda tenint en compte variables econòmiques, polítiques o culturals. Buscarem així, a més d’enriquir la nostra visió del món, proporcionar una major perspectiva i empatia cap a situacions menys afavorides. En l’última part del taller desenrotllarem un dels jocs més tradicionals i reeixits de tots els temps “la casa” i en la seua construcció es fomentarà la creativitat, la imaginació i la cooperació entre les famílies.

A qui va dirigit?
A públic familiar de totes les edats. L’activitat es recomana per a xiquets i xiquetes a partir de 5 anys. L’aforament és de 25 persones i l’entrada d’adults està limitada a un màxim de dos adults per xiquet/a.

Qui l’imparteix?
En Críos&Roll ens dediquem a l’oci familiar, la gestió cultural i altres activitats per a xiquets i xiquetes. Promovem valors, no demonitzem la tecnologia i creiem en un oci gaudible per xicotets i grans. Totes les nostres accions es fonamenten en els pilars de l’autonomia, la lliure elecció i el respecte a la infància.

Què duració té?
L’activitat es compon d’una visita de mitja hora a l’exposició i un taller d’una hora de duració.

Quan?
Diumenges del 12 de març al 4 de juny de 2017 a les 12:00 h (excepte el 19 de març)

Més informació
Telèfon 963176653
Mail: jose.martinez@ivam.es

Inscripcions
És necessari inscriure’s 15 minuts abans del començament de la visita en l’aparador situat en el Hall d’entrada de l’IVAM. Places limitades (es seguirà l’ordre d’inscripció)