Taller “Dance Generation” de Taiat Dansa

Cicle El museus maneres d'ús

TallersIVAM Centre Julio González

BALLA EN L’IVAM

Dance Generation, de Taiat Dansa, convoca a un grup de 25 intèrprets a partir de 10 anys fins a persones majors sense límit d’edat.

Els 25 participants van a treballar amb les coreògrafes de Taiat Dansa, Meritxell Barberá i Inma García, posant en joc la alteritat entre passat i present, entre memòria i acció, entre emergència i experiència per a proposar un treball coreogràfic al públic, fruit d’aquesta trobada intergeneracional, en el hall de l’IVAM.

No hi ha condicionaments físics ni límits d’edats. El projecte Dance Generation crida a ballar a persones de molt diferents edats, i formació en dansa, a proposar codis de moviment propis i realitzar una coreografia pensada per a tots.

Ballarins professionals, estudiants de dansa, aficionats, xiquets, adolescents, joves, pares i avis, van a reunir-se en l’IVAM per a trencar les barreres que separen a la dansa, i l’art en general, amb els ciutadans.

“Dance Generation proposa un qüestionament sobre l’evolució del cos en el transcurs del temps i sobre la tendència de la nostra societat de separar als individus segons l’aparença, l’edat i els seus interessos. Professionals i aficionats de diferents edats contribueixen a l’elaboració d’un llenç artístic actual i actiu necessàriament transfronterer”,  Taiat Dansa.

Dates: Del 22 al 28 de febrer
Horari: De 17.30 a 20h
Lloc: IVAM

Mostra al públic: 28 de febrer a les 13 hores en el hall de l’ IVAM

 

Dibujos de Nuria Riaza

El museu maneres d’ús

Amb aquest títol genèric englobem una sèrie d’accions que reflexionen sobre els espais físics o virtuals de l ‘IVAM, passant de “les instruccions d’ús” (Perec dixit) a les maneres explícites de ser usats els espais que componen un museu, alguns dels quals no són els més recognoscibles o simbòlics. El cicle El museu maneres d’ús anirà oferint visions i interpretacions sobre la importància del lloc i els espais, les seues ocupacions o ocultacions, dins d’un museu contemporani.