“Spoiler Alert. Açò no és una escola d’estiu”

Laboratori d'arts escèniques per a joves

EducacióTallersIVAM Centre Julio González

Spoiler alert: Açò no és una escola d’estiu és un taller d’arts escèniques adreçat a jóvens entre 13 i 16 anys. Es concep com a un espai flexible i creatiu de coproducció, expressió, pertinença i trobada. Els jóvens seran els protagonistes de la seua investigació escènica i experimentaran amb diferents materials, tècniques i imatges.

La primera sessió s’inicia amb una presentació en directe de l’obra juvenil Spoiler Alert: No som unes YouTubers qualssevol, seguida d’un debat i dinàmiques entre les/els intèrprets i les/els assistents. La resta de sessions s’estructuraran segons les principals temàtiques de la peça, com són la presa de consciència personal i col·lectiva, la identitat o la confiança personal i grupal. Sempre fent ús com a ferramenta principal el cos i el seu moviment per mitjà de dinàmiques específiques d’interpretació, performance i pautes dansístiques o coreogràfiques.

DADES PRÀCTIQUES

 • Adreçat a: jóvens de 13 a 16 anys. No és necessari tenir coneixements previs d’arts escèniques.
 • Num. de sessions: 5, de dilluns a divendres de 10 a 14 hores.
 • Dates:
  Setmana 1: del 28 de juny al 2 de juliol
  Setmana 2: del 5 al 9 de juliol
  Setmana 3: del 12 al 16 de juliol
  Setmana extra: 9, 10 i 12 d’octubre
 • Lloc: IVAMlab1
 • Quantitat de places: 15 per setmana
 • Disseny, creació i activació: Aurora Diago Romero

Aurora Diago, és llicenciada pel Conservatori Superior de Dansa de València en l’especialitat de Coreografia de Contemporani, màster en Arts Visuals i Multimèdia. Ha treballat per a companyies i creadors/res com La Coja Dansa, Teatro de lo Inestable, EnÁmbar Danza, La Casa Amarilla, Teatro Círculo, Paterland, Anna Albadalejo, Pedro Lozano, Columpiant la Dansa i Alicia Gracia. Cofundadora de la companyia transdisciplinària La Lola Boreal, en què coreògrafa, intèrpret i creadora multimèdia. Destaca la seua experiència en diferents projectes de mediació cultural i, en especial, en treball amb jóvens.

Sara Espinar, és graduada de dansa contemporània pel Conservatori de València i amb formació en Psicologia. Participa en diferents projectes i companyies de dansa com a ballarina, intèrpret i creadora.

Aquest taller es realitza en col·laboració amb el Servei de Promoció dels Drets de la Infància i Adolescència. Direcció General d’Infància i Adolescència. Generalitat Valenciana. Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

*Mesures de seguretat: de cara al correcte funcionament del taller i per a desenvolupar amb total seguretat, totes i tots els assistents al taller hauran de fer ús obligatori de la mascareta durant el temps de l’activitat. Serà necessari l’ús de gel hidroalcohòlic abans de cada sessió i a la finalització del taller. Es guardarà la distància de seguretat de més de metre i mig. Els materials utilitzats hauran estat en quarantena preventiva o sigut desinfectats després de la seua utilització i no podran ser compartits. El seu ús quedarà circumscrit únicament a qui li siguen assignats.

Videos