Sol Picó “Perseguint un somni”

Posar el cos

EscèniquesIVAM Centre Julio González

POSAR EL COS

Amb el títol Posar el cos, l’IVAM planteja tres sessions on els espais de l’Institut són habitats, intervinguts i transformats per les accions de ballarins, ballarines i performers. Posar el cos és convertir la presència física dels cossos en compromís; i així mateix, implica plantejar qüestions obertes sobre el lloc que ocupa dins de l’art contemporani la dansa performativa, però també aquella registrada i convertida en peça audiovisual, en un museu com l’IVAM.

SOL PICÓ. PERSEGUINT UN SOMNI

Sol Picó ens proposa una xarrada íntima, com si ens parlara des del sofà de la seua casa, sobre les seues 20 anys de professió: pors, dubtes, fracassos, somnis no realitzats…  per dins va la processó…

Ens revelarà com i quan arriba la inspiració i que passa si aquesta no arriba!

Ens refresca la memòria a través de suggeridores imatges dels seus inicis i ens explica el que representa per a ella una vida dedicada a la dansa en cos i ànima: ser dona, mare i artista, un còcktail explosiu que s’ha d’evitar que t’explote a les mans.

Sacrifici i diversió acompanyada d’un equip excepcional durant 20 anys, en gires per més de 30 països i han experimentat amb ella com es viu la seua dansa mediterrània a Pequín, Kinshasa o Paris.

Ella parlarà i ens farà preguntes perquè li interessa molt què pensem nosaltres, els espectadors d’aquest món…estàs preparat?

Relacionats

Sol Picó

22 des. 2018
EscèniquesIVAM Alcoi

Sol Picó. “Halab”

20 des. 2018
EscèniquesIVAM Centre Julio González

Olga Pericet “Enfoque”

13 des. 2018
EscèniquesIVAM Centre Julio González