Seminari Segni Mossi

Laboratorio di Danza-Disegno dins del Cicle Dansa amb Traça (Seminari Segni Mossi + Taller Danza en Manada)

EducacióTallersVisitesIVAM Centre Julio González

Primera vegada en València!

Destinataris/es:

Educadors/es, ballarins/es, performers, artterapeutes, músics, actors/actrius,disenyadors/es, creatius/ves, artistes o persones curioses que tinguen un interès en experimentar la relació entre la dansa i el traç gràfic.

Dates i horaris:
– Dissabte 27 de maig de 2017. De les 15.00 h a les 19.00 h. (16.00-17.00h video-presentació del projecte de Segni Mossi: fonaments, trajectòria i inspiracions)
– Diumenge 28 de maig de 2017. De les 10.00 h a les 17.00 h (13:30-14.00 h break)

Lloc: IVAMlab (entre l’entrada principal i la cafeteria de l’IVAM).

Preu: 130€ públic general; 70€ amics/amigues de l’IVAM (amb acreditació).

Inscripcions:

A l’e-mail didactica@ivam.es per a més informació telefonen al 963 17 66 65

Places limitades, màxim 30 persones: 20 públic general, 10 amics/amigues de l’IVAM. Per rigorós ordre d’inscripció al correu electrònic indicat.

S’emetrà un Certificat d’aprofitament del seminari.

Idioma en que s’imparteix el curs: anglès i italià amb traductora.

Pàgina web de Segni Mossi: http://www.segnimossi.net

Imparteixen:

Segni Mossi-Laboratorio di Danza-Disegno:

Simona Lobefaro (coreògrafa), té formació multidisciplinar en dansa contemporània, dansa d’investigació i performance. Coreografia per al projecte de dansa d’investigació MaddAI. Forma part de la companyia de dansa d’investigació Sistemi Dinamici Altamente Inestabili d’Alessandra i Antonella Sini. Condueix tallers de dansa per a xiquets/es, per a públic familiar i per adults/es. Col·labora amb l’associació MUS-E Italia Onlus de Roma.

Alessandro Lumare, (artista visual), autor de llibre il·Lustrats infantils, formador artistic i amb experiència en al camp de la videocreació i la dansa. A més el seu treball es ve centrant en la inclusió social de persones.
www.alessandrolumare.blogspot.it

Contingut:

Segni mossi és un projecte d’investigació creat per Alessandro Lumare (artista visual) i Simona Lobefaro (coreògrafa), al voltant de la relació entre dansa-com a projecció en l’espai i emergència de la part emocional-i el dibuix-com l’extensió del cos, com acció i com a ratre de l’essència de les experiències.

Segni Mossi ofereix un Seminari de formació per explorar, descobrir, sorprendre’s, i inspirar-se mitjançant diferents propostes basades en el moviment corporal i el seu traç.

Aquesta formació presenta un gran potencial creatiu, distribuït en dues sessions que permetrán posar en pràctica les experiències de Segni Mossi per poder-les vivenciar posteriorment amb xiquets/es, joves i persones adultes o majors en qualsevol àmbit (educatiu, terapèutic, artístic, i un llarg etcètera).

Es tracta d’una mostra interdisciplinar basada en artistes contemporanis/es de referència tals com:
Abramovic, Almeida, Janine, Barney Matthew, Brown, Fontana, Forsythe, Guatta, Heather, Hartung Hans, Kapoor, Klein, Kline, Latour, Brice, Michaux, Motherwell, Murakami, Nauman, Moore, Oppenheim, Orrico, Peerna, Picasso, Mili, Pollock, Schneemann, Shimamoto, Shiraga, Vedova, Verdier , o Wurm.

Una bona ocasió per al creixement i l’enriquiment personal.

Porta roba còmoda i que es puga tacar, doncs açò et va encantar!

Per a fer efectiva la reserva es deurà realitzar el pagament del seminari (total o fraccionat).
Per a pagaments fraccionats, el primer (50%) es deurà realitzar abans del 25 d’abril, i el segon (50%) abans del 25 de maig.
No es retornarà l’import excepte en cas de causes imputables a l’organització.
 


 

PARTICIPA:
Danza en Manada