Recorregut Performatiu a l’exposició “Temps Convulsos” a càrrec de Vicente Arlandis

VisitesIVAM Centre Julio González

Recorregut Performatiu a l’exposició Temps Convulsos. Històries i microhistòries en la col·lecció de l’IVAM a càrrec de Vicente Arlandis.

Vicente Arlandis és creador escènic, investigador i docent.

Màster en Producció Artística (Pensament Contemporani) per la Universitat Politècnica de València i Màster en Performance en APASS (Adavanced Performance and Scenography Trainning) (Brussel·les).

Des de 2001 fins al 2015 treballa al costat de Sandra Gómez en el projecte Losquequedan, des del qual duen a terme projectes artístics com la serie Borrones, Thank You Very Much, Tragedia de los Comunes o The Love Thing Piece. Ha realitzat tallers i laboratoris de creació escènica en espais com doch, Màster de New Performance Language (Estocolm, Suècia), Festival VEO (València Escena Oberta), Casa de Cultura de España a Lima (Perú), Universitat Politècnica de València (UPV), Universidad de Sevilla, La Fundición (Bilbao), Les Naus. Espai de Creació Contemporània (València) o la Facultad de Bellas Artes de Bilbao. Ara mateix, és docent en el Màster de Pràctica Escènica i Cultura Visual de la UCLM(Universidad de Castilla-la Mancha) – MNCARS (Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía).

Ha col·laborat amb nombrosos artistes, tals com Hipòlit Patón, Miguel Ángel Martínez, Gloria&Robert, Lisbeth Gruweth, Macarena Recuerda, Jan Fabre, Amalia Fernández, Saioa Olmo o Rafael Tormo i Cuenca entre altres. En l’actualitat, desenvolupa el seu treball al voltant del projecte de «Taller Placer». En aquest marc, impulsa i desenvolupa a terme el projecte d’investigació escènica 7 maneras de hacer el idiota i el proyecto.

Activitat gratuïta. Inscripció en el mostrador de recepció, 15 minuts abans de l’inici.

Relacionats

Temps convulsos

13 feb. 2019 – 24 mai. 2020
Col·leccióIVAM Centre Julio González