Què passa quan no passa gens?

Cicle: El museu maneres d'ús

Altres

Una proposta de Vicente Arlandis i Sandra Gómez // La Sauna International.
Aquest projecte proposa reunir a través d’una convocatòria oberta a un grup de cinquanta persones com a màxim per a passar la nit en l’espai del hall de l’IVAM durant el seu horari de tancament. L’activitat està oberta a tots els públics.

El nostre objectiu és habitar el temps i l’espai del museu en el seu horari de tancament. Subvertir les lògiques quotidianes que regeixen el funcionament de la institució pública (administració, horaris, activitats, seguretat, etc.), així com proposar una nova experiència als participants.
A més tractarem d’abordar la qüestió Què passa quan no passa gens?, per a plantejar una activitat conjunta. El temps que habitarem el museu és el temps en el qual no passa gens, el temps mort de la institució, un moment inútil on res succeeix. Som conscients que experimentar l’inútil és el més difícil i ens ho plantegem des de l’esfera de lo curatiu, d’allò que ens porta a nosaltres mateixos, a un interior essencial. Després del sopar, proposarem una situació que ens porte a aquest interior, a aquest nosaltres, una inducció a la son i als somnis. Una presa de consciència del nostre cos, la nostra respiració, la nostra percepció de l’espai i dels altres, un possibilitat d’imaginar(ens) de manera diferent.

Qüestions pràctiques

Horari: Dia 4 de desembre 20:00 h. fins a 10:00h. del dia 5 de desembre
Inscripció: En el mostrador d’atenció al públic de l’IVAM.
Activitat gratuïta destinada per a tots els públics (aforament limitat a 50 persones)
Necessitats: Tots aquells que vulguen participar hauran de venir amb sacs de dormir, estoreta, mantes i altres provisions que consideren necessàries per a passar la nit. Per al sopar i el desdejuni cadascun dels participants haurà de portar una mica de menjar i beure per a compartir entre tots, així com els seus propis coberts.

lasaunainternational.com