Programació especial Dia del llibre 2023

AltresBibliotecaIVAM Centre Julio González

Amb motiu de la celebració del Dia del llibre, l’IVAM proposa una sèrie d’iniciatives per fomentar i difondre la lectura i la cultura artística contemporània, i amb el llibre com a gran protagonista.

S’iniciaran el divendres 21 d’abril i duraran la setmana del 24 al 30.

21 d’abril
Bookcrossing. Des del 2009, l’IVAM participa en aquesta campanya conjunta d’alliberament de llibres que cada any organitza ARTIUM (Vitòria) i on s’integren mig centenar de centres bibliotecaris de tota Espanya. Aquest any s’alliberaran 22 exemplars de catàlegs de l’IVAM per les diferents sales d’exposicions. Busca’ls i participa!

Del 21 al 28 d’abril
Sol·licitud gratuïta del carnet de préstec de la Biblioteca i Centre de documentació de l’IVAM. A més, aquelles persones que sol·liciten el carnet seran obsequiades amb un catàleg gratuït procedent del nostre fons de duplicats.

Els i les integrants del club de lectura El gest narratiu compartiran, a través d’Instagram, una selecció de fragments de les lectures realitzades a les diferents sessions del club, pensaments o opinions, amb la idea de consolidar el gust per la lectura i compartint experiències sorgides a través dels llibres.

Activació Moguda! La biblioteca escolar itinerant de l’IVAM. A partir dels fons inclosos en el projecte, la comunicadora i escriptora Fani Gran torna a activar Moguda! en una sessió de dinamització lectora, aquesta vegada per a l’alumnat i les famílies del CEIP Cervantes,  un dels centres educatius més pròxims a l’IVAM.