Presentació “Escribir con hilos” de l’artista Andrea Canepa

Converses

En el marc de l’exposició “Anni i Josef Albers. L’art i la vida”, hem convidat a l’artista Andrea Canepa a realitzar un diàleg amb l’obra d’Anni Albers, el resultat és una peça específica, On weaving, que podrà veure’s al hall de l’IVAM a partir del 12 de maig.

Com a complement a aquesta intervenció, Andrea Canepa impartirà la xarrada Escribir con hilos, en la qual compartirà el seu interés sobre el tèxtil com a transmissor de significat, juntament amb una revisió d’alguns dels seus treballs més recents, en els quals el tèxtil i la codificació juguen un paper central.

BIO
Andrea Canepa (Lima-1980) va iniciar els seus estudis de Belles arts en la Universitat Catòlica del Perú i els va completar en la Universitat Politècnica de València, on es va graduar amb un Mestratge en Arts Visuals i Multimèdia. En 2020 va rebre una beca d’investigació del Senat de Cultura i Europa de Berlín. En 2014 va ser guardonada amb el Premio ARCO Comunidad de Madrid para Jóvenes Artistas i el Premio Miquel Casablancas; en 2013 amb el Premio Generaciones i la Beca Endesa para Artes Plásticas en España. Ha sigut artista en residència en Gasworks- UK, MATADERO – Espanya, Cité des Arts – França, Tokyo Wonder Site –Japó, Beta Local- Puerto Rico, Bauhaus Master’s Houses– Alamània, Jan Van Eyck Academie – Holanda i en La Academia de España en Roma – Itàlia. Les seues obres formen part de col·leccions Museo Provincial de Teruel, i de Fundacions com Endesa, Montemadrid, DKV e Inelcom (Espanya), Bauhaus Dessau Foundation (Alamània) i MASM (Perú).

Relacionats

On weaving. Andrea Canepa

12 mai. 2022 – 26 jun. 2022
IVAM ProdueixIVAM Centre Julio González