Presentació de la revista L’Espill, amb visita guiada prèvia de Xavier Arenós

AltresConversesIVAM Centre Julio González

18:00 h. Recorregut a l’exposició “Xavier Arenós. La presència i l’absència” a càrrec de l’artista.

19:00 h. Presentació del número 53 de la revista L’Espill amb la presència de l’artista Xavier Arenós.

Participants per la revista:  Antoni Furió i Gustau Muñoz (directors), Manuel Guerrero (crític i historiador de l’art, del Consell de Redacció de L’Espill) i Xavier Arenós

L’Espill és una revista de pensament contemporani, editada per Publicacions de la Universitat de València. Fundada per Joan Fuster en 1979, en la segona època, a partir de 1999, l’edita la Universitat de València.
A partir del número 50 inclou una secció sobre artistes contemporanis, amb obra seua i articles de contextualització. Fins ara s’han publicat dossiers sobre Perejaume, Joan Fontcuberta i Xavier Arenós. Pròximament apareixerà un altre sobre el cineasta Albert Serra.
L’Espill ofereix panoràmiques de la cultura del nostre temps, amb un ventall molt ampli d’interessos i una orientació crítica. És una publicació quadrimestral i en el seu darrer número, el 53, ocupa un espai important el treball de Xavier Arenós “Fragmentació dinàmica del búnquer d’Antónov-Ovséienko”, acompanyat d’articles de Manuel Guerrero i de Josep Puigsech que emmarquen i interpreten l’obra i trajectòria d’aquest artista conceptual així com l’objecte singular de la seua recerca en aquest cas, el búnquer que hi havia instal·lat al Consolat de l’URSS a Barcelona durant la guerra civil.