Poliglotia: portes obertes + concert de Dreamer Strings&Doudou Nganga

AltresIVAM Centre Julio González

POLIGLOTIA: Presentació + Grup d’Estudis Poliglotes + Dreamer Strings&Doudou Nganga

El programa POLIGLOTIA es proposa com un procés creatiu de caràcter multidisciplinari a partir de les diverses llengües i pràctiques culturals presents a la ciutat de València. Per a això, experimentarem amb el llenguatge com a eina de dinamització al costat d’altres maneres de fer, sentir i comunicar.

En aquesta sessió d’obertura, presentarem la programació de POLIGLOTISME amb una activitat dinamitzada pels/les participants del Grup d’Estudis Poliglotes, que mostraran diferents processos oberts sobre les possibilitats que ofereix el plurilingüisme com a mètode per a crear junts, jugar amb la diversitat i fer per entendre’s. Com a tancament, comptarem amb un concert del duo hispà-congolés Dreamer Strings&Doudou Nganga, fusió de música instrumental amb ritmes centreafricans.

El programa POLIGLOTIA es desenvolupa entre els mesos de novembre de 2021 i maig de 2022 amb variades activitats i processos creatius que propiciaran trobades en el museu des d’una perspectiva de diversitat cultural i lingüística. El programa està coordinat per Paco Inclán, escriptor i professor d’espanyol per a persones migrants i refugiades, en col·laboració amb l’àrea d’activitats i educació de l’IVAM.

Participants: Tarif Ashtar, Paula Guardiola, Yulia Fert, Badinengany Katalay-Sun, Hu Zhao, Milagros Arias, Teona Ruzadze, Fatma Guisse, Ivan Reznik, Joaquín Artime, Clara Solbes, Javier Lorente Puchades, Yahui Liu Zhou.

Relacionats

Poliglotia 21/22

01 nov. 2021 – 17 jun. 2022
AltresPoliglotiaIVAM Centre Julio González