#Activació 2

Passeig pels marges del riu Molinar i visita a l'exposició 'la societat del rendiment' amb Irene Grau

EducacióVisitesIVAM Alcoi

En paral·lel al projecte Estrecha borrosa orilla, realitzat per l’artista Irene Grau, i que forma part de l’exposició la societat del rendiment, plantegem una activitat per a públic general a partir d’una sèrie de passejades pels diferents rius que travessen Alcoi, així com una visita amb l’artista a la sala d’exposicions.

Proposem un passeig col·lectiu en relació a l’estret i canviant espai limítrof entre el riu i la terra, els marges del riu i els seus minúsculs signes, el barranc i la força de l’aigua, basant-se en el curs del riu com a eix vertebrador de l’activitat industrial de Alcoi. El tema central de l’activitat serà l’aigua com a acció generadora de forma i motor de tota la maquinària industrial, fonamentalment tèxtil, i paperera d’Alcoi, una ciutat amb una orografia modelada per la pròpia acció del corrent.

Dia: 11 de gener 2020

Horari: 11.00h. – 14.00h (aprox).

Durada: 3h (aprox).

Dirigit a: públic general i familiar (nens / es a partir dels 7-8 anys)

Aforament: 35 persones

Indicacions: L’activitat planteja una caminada d’una 1,5 h amb cert desnivell i esforç físic. És aconsellable portar botes de muntanya o calçat còmode, aigua i algun refrigeri. El punt d’inici de l’activitat serà determinat els dies previs i notificat als assistents mitjançant correu electrònic.

Drets: es realitzaran gravacions de veu i imatge, es requerirà la signatura dels permisos corresponents dels tutors legals dels menors participants

Un projecte de: Irene Grau

Taller gratuït

Relacionats

La societat del rendiment

15 nov. 2019 – 23 ago. 2020
ExposicióIVAM Alcoi