On viuen els contes

L’art en la literatura infantil (o viceversa)

EducacióTallersIVAM Centre Julio González

Totes les vesprades a les 18:00 h. del 27 al 30 de desembre, gaudirem d’imatges carregades d’intenció, de conte i de narració. Contes il·lustrats que seran narrats i acompanyats de senzills tallers per a conèixer diferents moviments artístics.

27 de desembre

Realisme màgic. Contes fantàstics, estranys i meravellosos que podrien passar en qualsevol moment de les nostres quotidianes vides. Hipèrboles, exageracions i anacronismes que ens portaran a gaudir de meravelloses històries sobrenaturals.

28 i 29 de desembre

El ball de les papallones. Rondalles i contes del segle XIX que ens mostraran els seus refinats i ornamentats gravats. Contes de Perrault i rondalles de La Fontaine seran la literatura perfecta per a conèixer la tècnica d’il·lustració més utilitzada en els inicis de la literatura infantil a través d’una senzilla manualitat.

30 de desembre

La rebel·lió dels contes. Taques de colors, línies, formes abstractes o figures geomètriques que aconseguiran explicar-nos una història. Cubisme, expressionisme, dadaisme i altres avantguardes ens mostraran que existeixen moltes altres formes d’expressar-nos i d’explicar històries.

Dades d’interès:

Per a quina edat està recomanat? De 3 a 12 anys.

Què anem a fer?

Escoltar contes i treballar estils artístics.

Qui ho imparteix? Elisa M. Matallín, narradora i mediadora cultural.

Quan? A les 18 h. tots els dies del 27 al 30 de desembre de 2016.

Quant dura? Una hora i mitja.

Hi ha què inscriure’s? Sí, és necessari inscriure’s 15 minuts abans del començament en el mostrador situat en el vestíbul d’entrada de l’IVAM. Places limitades (es seguirà l’ordre d’inscripció).

Mes informació:

963 17 66 53 – 963 17 66 00