“Los Pájaros Muertos”

Espectacle de Dansa

EscèniquesIVAM Centre Julio González

Los Pájaros muertos retrata un recorregut pels anys i noms que van compartir el temps, les ciutats i els cafès amb Pablo Picasso al llarg dels 92 anys que va viure el pintor. Declama la constant desaparició dels homes que es van acostar a la seua vida, la inevitable destinació dels personatges que van acompanyar a un dels homes més destacats del Segle XX i que van compartir amb ell els fructífers i destructius anys d’aquell segle.

Marcos Morau és un dels joves coreògrafs amb major reconeixement internacional. Va crear en 2005 ‘La Veronal’, companyia que dirigeix. Va obtenir el Premi Nacional de Dansa en 2013, un dels nombrosos reconeixements nacionals i internacionals que ha obtingut com a coreògraf.

El Ballet de la Generalitat es consolida en 2004 com a companyia autonòmica de dansa amb l’objectiu és acostar la dansa a la societat valenciana i oferir als professionals valencians la possibilitat de desenvolupar la seua carrera en la seua pròpia comunitat en una companyia de nivell internacional. Compte en el seu repertori amb obres dels més importants coreògrafs del món: Nacho Duato, Alicia Alonso, Ohad Naharin, Jirí Kyllian o Thierry Malandain.

Relacionats

Construint Nous Mons

12 mar. 2015 – 10 abr. 2016
Col·lecció