L’IVAM convoca un concurs en Instagram

Amb motiu de l'exposició 'Contracultura: resistència, utopia i provocació a València'

AltresIVAM Centre Julio González

L’IVAM organitza un concurs en Instagram amb motiu de l’exposició “Contracultura: resistència, utopia i provocació a València” que s’exhibeix fins al 17 de maig de 2020. La mostra proposa un recorregut underground per algunes propostes contraculturals valencianes entre els anys seixanta i huitanta, entre les quals s’inclouen manifestacions artístiques que no solen entrar en els museus, com ara fanzines, còmics, pel·lícules o grafitis de carrer.

ETIQUETA: #fotocontraculturalIVAM

PLATAFORMA: Instagram

TEMÀTICA: Quina és la teua visió de la contracultura? Vas viure aqueixos anys de resistència i desafiament a les ortodòxies de l’època?

Fanzines underground, irònics llibrets de falla, la música de grups com a Seguretat Social, La Resistència i Generació 77, pel·lícules experimentals, còmics dissidents, picades d’ullet contra el patriarcat…

Puja una imatge impura, llibertària, no canònica, que represente la teua mirada sub-cultural i rebel sobre la contracultura dels anys seixanta i huitanta o de la contracultura actual i participa en el nostre concurs en Instagram.

DATA: El termini per a participar comença el 9 de març de 2020 i finalitza el 27 d’abril 2020

CONDICIONS:

• Seguir el compte de l’IVAM en Instagram @gva_ivam i esmentar a dues persones
• No hi ha límit de fotografies per participant
• Les fotos es compartiran en stories del museu
• La foto amb més ‘m’agrada’ en el seu propi compte d’Instagram serà la guanyadora.
• El guanyador s’anunciarà el dia 28 d’abril en el compte d’Instagram de l’IVAM
• Una vegada anunciat el guanyador haurà d’escriure un missatge privat a l’adreça d’ivam@ivam.es identificant-se.
• Si passats 7 dies des de la publicació la persona guanyadora no es posara en contacte amb l’IVAM, s’entendrà que rebutja el premi i, per tant, el guanyador serà el *següent classificat.

PREMI: L’IVAM farà lliurament al guanyador o guanyadora d’un carnet de Amic/a de l’IVAM vàlid per a un any, un menjar per a 2 persones en el restaurant Mascaraque IVAM i un catàleg d’art editat pel museu.