IVAM Pista oberta

EscèniquesMúsicaIVAM Centre Julio González

Al llarg de tota la jornada, el hall de l’IVAM es converteix en un escenari compartit per a balls diversos: de pasdobles i boleros a danses africans, hip-hop, vogue o breakdance, a una pista de ball tecno o de rondalles valencianes. Un espai reconvertit que convida a vindre a l’IVAM per a ballar juntes el museu.

11-12h Pasdobles, cobles, boleros i cançons de tota una vida
Gràcies a una selecció de cançons clàssiques del segle XX, arranca la jornada de ball de saló amb la col·laboració de l’alumnat de ball de la Universitat Popular de Rovella i la de San Marcelino.

12:30h 14:30h Pista Urbana: hip hop, vogue, breakdance, funk, et al.
Club Mutante (Julia Zac + Inka Romaní) i DJ Madnel (Manel Ferrandiz)
Invitació oberta a cossos inquiets, ballarins experimentats i amateurs per a descobrir diferents estils relacionats amb les danses urbanes com el hip hop, vogue, breakdance, funk, entre altres, amb la finalitat d’explorar diferents tècniques i dinàmiques i gaudir del freestyle.

17-18h Fethe Sabar. Danses africanes
Federació femenina de dansa africana
Invitació a famílies, xicotetes i xicotets i majors, per a aprendre i ballar una selecció de diferents coreografies de diverses cultures del continent africà.

18-19:30h Sarau! Balls valencians
Grup de Danses l’esvaraeta, Les Postisses i Rondalla Hortibera
Convertir l’hall de l’IVAM com a espai per a un sarau de balls tradicionals: jotes, malaguenyes i boleros que recuperen l’essència de la tradició des del queer i el present.

20-21h Últim ball: de la ruta al perreo
BIANO ens oferirà una sessió de música electrònica remember que ens portarà des dels ambients sonors de la mítica ruta del bacallà fins a músiques dels nostres dies.