ICOM-CC València 2023

Col·laboracionsIVAM Centre Julio González

L’IVAM col·labora amb el ICOM en la 20a edició de les Conferències Triennals del Comité de Conservació del Consell Internacional de Museus, esdeveniment cultural de primer ordre en l’àmbit del patrimoni cultural a escala mundial, que se celebra a València entre el dilluns 18 i el divendres 22 de setembre de 2023.

Una trobada internacional on participen al voltant de mil professionals de tot el món, membres i no membres del ICOM, que compartiran experiències, idees i coneixements, establiran valuosos contactes amb companys i representants d’institucions patrimonials, al mateix temps que es mantindran al dia de les novetats i tendències en l’àmbit de la conservació del patrimoni cultural.

L’IVAM albergarà l’acte de benvinguda d’aquesta edició el dia 17 de setembre, amb una recepció que començarà a les 17:00h i finalitzarà a les 19:00h i on els participants podran registrar-se i rebre el seu welcome pack de conferenciant.

D’altra banda, el dimecres 20 de setembre, l’IVAM realitzarà dues visites tècniques per als participants d’aquesta trobada:

Més informació, programació al complet i reserva de places en https://icom-cc2023.org/