Gran Nit de Juliol

Actuació de Calmoso & The BlackFang

MúsicaIVAM Centre Julio González

Amb motiu de la Gran Nit de Juliol organitzada per l’Ajuntament de València, l’IVAM romandrà obert fins a les 00:00 h..

Calmoso & The BlackFang

The BlackFang és un nou projecte de banda hip-hop amb arrels jazz i funk, que naix al cor de La Plana, Castelló. Formada per 7 músics de llarg recorregut i experiència a l’escena musical valenciana (Bandits, Mr.Pink, Da Plus Nu Ideas) i amb la producció i direcció musical de Diego Barberà. The BlackFang venen associats amb les veus i rimes del versàtil Calmoso Ramirez, veterà MC de l’escena, actualment també lligat al col·lectiu de DJ’s Mash Masters; així com abans ho va estar a Da Plus -singular proposta hip-hop eixida a mig camí entre Castelló i Barcelona fa més de 10 anys-.

Com a resultat, Calmoso & the BlackFang ens proposen una col·lecció de temes en valencià, frescos, amables i madurs, on s’intueixen les referències a The Roots, Hocus Pocus, Pharcyde, Parliament, A Tribe Called Quest,… Un projecte amb gust pels detalls, ambiciós i original dins l’actual escena valenciana.

Després de gravar el seu primer treball, el qual veurà la llum en els pròxims mesos, Calmoso & the BlackFang preparen un contundent directe amb la força d’una potent secció de vents, una bateria i baix grossos i convincents, guitarra i teclats amb molt de groove i ànima, i unes lletres fresques i elegants. Un directe diferent, inesperat i fangtàzztic.

Als ritmes, rimes i melodies de la banda trobem:

Sergio Bisbal,  Diego Barberà, Joan Centelles, Constancio Domingo, Bernat Fayos, Simon Taylor, Marc Agut  i Borja Ramir