Esplai IVAM. IVAM Alcoi

MúsicaIVAM Alcoi

La segona edició del cicle Esplai IVAM es desplaça a la seu de l’IVAM Alcoi, per a presentar dos concerts a l’aire lliure, els divendres 25 de juny i 2 de juliol.

Aquest cicle pretén mostrar propostes musicals actuals i introduir nous llenguatges al museu per mitjà de la proposta experimental de l’artista Clara Peya, que combina el piano clàssic amb sintetitzadors electrònics, i el folk a la valenciana del grup Senior i el Cor Brutal, que ho fan amb sons de fusta, tecles i cordes, tot seguint la tradició del rock-folk nord-americà.

Aforament limitat.
Entrada gratuïta amb reserva prèvia: https://home.ticketalcoi.com/

CONCERT CLARA PEYA

 • IVAM ALCOI
 • 25 de juny de 2021
 • 20:00h.
 • Pianista i compositora, Clara Peya és considerada una de les creadores més originals i úniques que han sorgit en els últims temps en l’escena musical del país. Una biografia frenètica que transita entre la música, el teatre i l’activisme.

  Musicalment, Clara Peya és inclassificable: bascula entre la música de cambra, el jazz, el pop i l’electrònica, mantenint com a centre de gravetat el piano. Ella és energia i sentiment en estat pur. En aquest concert la podrem veure a soles davant del piano, jugant amb les tecles i amb sintetitzadors, per a generar eixa atmosfera tan única i inclassificable.

  Clara Peya fa un recorregut per la seua carrera musical, adaptant temes ja publicats en discs anteriors i presentant-ne també altres inèdits.

  CONCERT SENIOR I EL COR BRUTAL

  • IVAM CADA ALCOI
  • 2 de juliol de 2021
  • 20:00h.
  • Inscripció prèvia. Aforament limitat.

  Landete (Senior) va fundar aquest projecte musical en 2007 i, des del principi, es va fer acompanyar pels músics d’El Cor Brutal, de caràcter polifacètic. En el seu estil són recognoscibles per les influències del country alternatiu i el folk americà amb cançons cantades en valencià. Per aquest motiu, i com afirmen ells mateixos, fan composicions “a l’estil de la valenciana, és a dir, música americana, però de València”. Al llarg de la seua carrera han editat els treballs L’experiència gratificant (2019), Gran (2011), València, Califòrnia (2013), El poder del voler (2014) i Valenciana Vol. 1 (2017).

  En formació de duo, el públic podrà gaudir d’un repàs als més de 10 anys de trajectòria de la banda amb sons de fusta, tecles i cordes. Segons Senior, “es tracta d’anar a l’arrel per a fer que les cançons parlen de tu a tu amb l’oient i, així, augmentar la interacció d’una forma més íntima i directa”. D’aquesta manera, exhibiran una sensibilitat més europea i menys ianqui, com “Ute Lemper, Kurt Weill o Edith Piaf”, hi afegeix el cantant.