Escoleta d’estiu

Taller “Giros infinitos”

EducacióTallersIVAM Centre Julio González

L’exposició “Perduts en la ciutat. La vida urbana en les col·leccions de l’IVAM” suposa la principal font d’inspiració per a l’escoleta d’estiu del taller, en la que parla de la complexitat de les ciutats on perdre’s geogràficament, però també on es construeix la nostra identitat, es dilueix i es transforma.

Mitjançant la dansa, s’emprendrà un viatge on els girs inexperts que sempre transformen el nostre avenir. Aquest viatge va més enllà del plantejament físic del mateix. Amb les activitats que es realitzaran es tractarà, la complexitat social reivindicant la diversitat, la creativitat i la individualitat de cada persona, ja que el museu deu ser un element d’un context social i una eina de socialització.

Durant una setmana, els participants es ficaran de ple en la composició coreogràfica i la dansa creativa com a activitat principal. No obstant, al llarg del matí, es veuràn inmersos en diversas activitats paral·leles al taller coreogràfic.

El taller és debades i es realitzarà del 4 al 8 de juliol de 10:00 a 14:00 hores. Està dirigit a xiquets/es de 6 a 12 anys. El nombre de participants serà a partir de 25, i no es necesita cap requisit previ per poder participar. L’inscripció serà a partir del 16 de juny fins completar el nombre de participants. Per inscriure’s trucant al telèfon 963176653 o escrivint un correu electrònic a jose.martinez@ivam.es

Elena Barrera Piqueres, coordinarà i dirigirà el taller. Es graduada pel Conservatori profesional de dansa José Espadero (Alacant) i estudiant de Pedagogía a la Universitat de València. Ha treballat a la companyia de dansa SmallPetitKlein (Escòcia) y i ha sigut aprenent de la Companyia Nacional Escocesa, Scottish Dance Theater. Ha treballat com a docent de dansa en diverses escoles i organitzacions.