Convocatòria voluntariat per a “20 BALLARINS PER AL SEGLE XX” de Boris Charmatz

AltresEscèniquesIVAM Centre Julio González

Amb motiu de la celebració del 30 Aniversari, l’IVAM presenta el pròxim 23 de febrer 20 ballarins per al segle XX del coreògraf Boris Charmatz.

L’IVAM busca 20 voluntaris per a assistir, tant en els assajos com en la funció, als ballarins de 20 ballarins per al segle XX.

L’IVAM ofereix la possibilitat de formar part d’aquest espectacle, aprendre i conéixer el treball dels 20 ballarins que integren el projecte.

20 ballarins per al segle XX és la presentació d’un arxiu vivent. Vint artistes de diverses generacions interpreten, evoquen, s’apropien i transmeten cèlebres solos, ara ja oblidats, del segle passat. Uns solos que originàriament havien sigut concebuts o interpretats per alguns dels ballarins, coreògrafs i artistes de performance més significatius de l’escena moderna i postmoderna. Cada artista presenta el seu museu, en el qual el cos és l’espai definitiu per al museu de la dansa. No hi ha, doncs, cap escenari o espai interpretatiu delimitat, sinó que els artistes circulen lliurement entre les sales de la planta baixa i primera planta del museu que alberguen obres de la Col·lecció. Així, entre les obres d’artistes com Anni Albers, Alexander Calder, Gordon Matta-Clark, les Guerrilla Girls, Martha Rosler, Basquiat o Juan Muñoz, diversos ballarins interpretaran peces de Merce Cunningham, Sanja Iveković, Michael Jackson o Pina Bausch.

CALENDARI:

Assaig:

Divendres 22 de febrer de les 10 h. a 19 h.

Actuació:

Dissabte 23 de febrer de 12.30 h. a 20 h.

Requisits:

  • Compromís d’assistència per a acompanyar durant l’assaig i la funció a un dels ballarins que participen en l’espectacle per a assistir-li i ajudar-lo durant la realització del projecte, com a col·laboració, intercanvi i aprenentatge entre artistes.
  • És necessari tindre un nivell alt d’anglés i/o francés.

L’IVAM oferirà gratuïtament als voluntaris el carnet d’Amic de l’IVAM durant un any.

Inscripció:

Les sol·licituds poden enviar-se a l’e-mail: actividades@ivam.es

Places limites a 20.

Relacionats

20 Ballarins per al segle XX

23 feb. 2019
EscèniquesIVAM Centre Julio González