Conversa entre José Luis Cueto i Juan Pedro Font de Mora amb motiu de l’exposició “Perduts en la ciutat”

ConversesIVAM Centre Julio González

Continuant amb les activitats realitzades entorn de l’exposició “Perduts en la Ciutat. La vida Urbana en les col·leccions de l’IVAM”, presentem la conversa entre José Luis Cueto, Degà de la Facultat de Belles Arts de la UPV i Juan Pedro Font de Mora, Director de la Llibreria Railowsky de València.

José Luis Cueto Lominchar, (Port de Sagunt, 1961). Llicenciat i doctor en Belles arts per la Facultat de Belles arts de València, Universitat Politècnica Politècnica de València. En l’actualitat és professor en la pròpia Facultat de Belles arts impartint l’assignatura Pintura i Fotografia. Al mateix temps compagina la docència i la recerca amb tasques de gestió com a Degà de la Facultat des de 2009. Des de l’any 86 ha mantingut la seua activitat artística alternant en les seues exposicions la pintura i la fotografia, generant projectes i treballs relacionats amb ambdues disciplines i amb les seues qualitats mentre que manifestacions del discurs visual de la tradició, la modernitat i l’escena contemporània.

Juan Pedro Font de Mora és director de la llibreria Railowsky, fundada en 1985 i especialitzada en llibres d’imatge i comunicació. La seua principal secció és la fotografia, sent també importants les seccions d’art, cinema, disseny, il·lustració, periodisme, imatge i so, poesia i llibre infantil amb il·lustracions de qualitat. L’any 2006 se li va concedir el premi de la Generalitat Valenciana a la Difusió del llibre i la promoció de la lectura.

Relacionats

Perdidos en la ciudad

18 mai. 2016 – 18 jun. 2017
Col·leccióExposició