Conversa entre els artistes Joana Hadjithomas i Khalil Joreige amb José Miguel G. Cortés

ConversesIVAM Centre Julio González

Conversa entre els artistes Joana Hadjithomas i Khalil Joreige amb José Miguel G. Cortés, co-comissari de l’exposició, amb motiu de l’exposició “Joana Hadjithomas & Khalil Joreige. Two Suns in the Sunset-se souvenir de la lumière”.

La mostra  és una producció conjunta amb el Jeu de Paume, París; l’Haus der Kunst, Munic i la Sharjah Art Foundation, Sharjah.
Es tracta de la primera exposició d’aquestes característiques que els dedica una institució espanyola. Ambdós artistes, nascuts en 1969, utilitzen diferents llenguatges visuals i centren la seua pràctica artística en les imatges, representacions i història del seu país natal, el Líban, així com en la fabricació d’imaginaris i històries al voltant del dit país i la regió en què s’engloba, marcada per la violència i els conflictes sectaris, seguint la seua voluntat de redefinir els sistemes de representació i qüestionar així els conceptes d’identitat, memòria, individu i societat.

Per a la presentació de la mostra en l’IVAM dissenyaran la disposició de més de vint obres adaptades a l’espai expositiu i que permetran al públic gaudir d’una presentació inèdita a Espanya de la seua producció artística.

Relacionats

Joana Hadjithomas & Khalil Joreige

06 abr. 2017 – 27 ago. 2017
Exposició