Visita: Cançons de lluita

Activació de l'arxiu sonor i objectual de l'exposició "Indústria/Matrius, trames i sons"

VisitesIVAM Centre Julio González

Diumenge 20 de juny, 12 h

Divendres 25 de juny, 19.30 h

Llengua: valencià

Dissabte 17 de juliol, 18 h

Dissabte 18 de setembre, 12 h

Llengua: valencià

Dins de la línia de mediació expositiva de l’IVAM Centre Julio González, naix aquesta proposta específica per a l’exposició “Indústria/Matrius, trames i sons”, un projecte de Lorenzo Sandoval i Tono Vizcaíno. Aquesta mediació es planteja com una trobada viva amb les i els participants en la sessió, convertint cada visita en una oportunitat per a compartir reflexions al voltant de les dinàmiques del treball i de la productivitat capitalista, a través del patrimoni sonor i de les fonts documentals incloses en la mostra. La intenció és potenciar el patrimoni immaterial i activar l’adaptació museogràfica de l’arxiu recopilat pels creadors en forma d’instal·lació, i fer-ho a través de les evocacions sonores aportades pel públic assistent. Allò laboral, personal i emocional confluiran connectant els discursos de l’exposició amb els relats propis de les i els participants durant la visita.

Aforament limitat: 12 persones.

Clara Solbes Borja, és graduada en Història de l’Art (Universitat de València), màster en Estudis Comparatius de Literatura, Art i Pensament (Universitat Pompeu Fabra) i màster en Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat (Universitat d’Alacant). En l’actualitat, és personal investigador en formació del Departament d’Història de l’Art de la Universitat de València, on desenvolupa la seua tasca docent i investigadora. La seua tesi doctoral estudia la vinculació de les dones amb el sistema artístic valencià entre 1939 i 1980.

Álvaro Porras Soriano, és graduat en Belles arts i màster en Pràctiques Artístiques i Visuals (Facultat de Conca, de la Universitat de Castella-la Manxa), i màster en Història de l’Art Contemporani i Cultura Visual pel Museu Reina Sofia- Universitat Complutense de Madrid. Actualment és estudiant del programa de Doctorat en Art: Producció i Investigació de la Universitat Politècnica de València, desenvolupant el projecte ‘De Louki. Accionismo sutil en el contexto público’.

Darío Cobacho Velasco, és graduat en Belles arts per la Universitat Politècnica de València i màster en Gestió Cultural per la Universitat Politècnica de València i la Universitat de València. Actualment és estudiant del programa de Doctorat en Art: Producció i Investigació en la Universitat Politècnica de València, desenvolupant el projecte ‘El muralisme espanyol en el franquisme (1936-1975): travessant una concepció moderna de la pintura’.

Relacionats

Indústria/Matrius, Trames i Sons

06 mai. 2021 – 17 oct. 2021
ExposicióIVAM Centre Julio González