Això no és art! És Artteràpia

Jornada d'artteràpia 8 i 9 de juny. IVAM

EducacióIVAM Centre Julio González

L’IVAM porta dos anys desenvolupant un projecte de tallers d’artteràpia amb adolescents que es diu, AIXÒ NO ÉS ART!. Això no és art, però si no es art i fem art i ho fem a un museu, alguna cosa haurà de veure amb l’art. Hem pensat en explicar el projecte, reflexionar, donar a conèixer mes àmpliament què és l’artteràpia i descriure els diferents contextos als quals es treballa.

En col·laboració amb: L’INSTITUT DE FORMACIÓ EN ARTTERÀPIA GREFART

Horari: divendres de 17 a 20h i dissabte de 10 a 14:30h Lloc: IVAMlab

Informació i inscripcions: Beatriu Codonyer e-mail: beatriucod@gmail.com e-mail: didactica@ivam.es

Per a inscriure’s és necessari fer constar: nom i cognoms, telèfon, correu electrònic. Cost: Gratuït

A QUI ES DIRIGEIX:

A qui desitge iniciar-se en el coneixement de l’Artteràpia; a públic general, a professionals dels camps de l‘Art, de la Salut i la Salut Mental, l’Educació, la Intervenció Social i Comunitària, que cerquen en l’Artteràpia una experiència personal o conèixer què és allò que questa disciplina els pot aportar a les seues àrees de treball. No és necessari tindre coneixements d’art.

CONTINGUTS:
Comunicacions:

MIQUEL ANGEL IZUEL CURRIÀ

Artterapèuta. Psicoanalista. Llicenciat en Psicologia (UB) COPC 4398. EuroPsy Specialist in Psychotherapy (EFPA). Director i professor del Màster Integratiu en Artteràpia de la Universitat de Girona. Vicepresident de la FEAPA (Federació Espanyola d’ Associacions Professionals d’Artteràpia). President de Grefart. Vicepresident de C. FRONTS.

BEATRIU CODONYER

Artterapèuta. Máster Integratiu en Artteràpia de la Universitat de Girona. Llicenciada en Belles Arts (UPV). Máster en Producció Artística (UPV) Responsable del programa d’artteràpia amb adolescents, AIXÒ NO ÉS ART!, en col·laboració amb l’IVAM. Professora-coordinadora del Postgrau d’Artteràpia de la Universitat de Girona, en la seua edició a València. Formada en psicoanàlisi i psicologia humanista.

VIRGINIA PEREZ PASTOR
Artterapèuta. Màster Integratiu en Artteràpia de la UdG. Enregistrada en HCPC Regne Unit. Treballa actualment com a coordinadora de l’àrea de processos creatius al Centre de Referència Estatal d’Atenció Psicosocial a Persones amb Trastorn Mental Greu a València, desenvolupant programes d’artteràpia. Especialitzada a l’àmbit de la salut mental, ha desenvolupat la seua pràctica a distints països com Canadà, Anglaterra i Espanya.

Informació detallada de la jornada al següent enllaç: http://masterarteterapia.es/jornada-de-arteterapia-valencia-2018/