Actuació dels estudiants del Centre de Perfeccionament Palau de les Arts

MúsicaIVAM Centre Julio González

L’IVAM i el Centre de Perfeccionament Palau de les Arts Reina Sofia porten a terme un cicle d’actuacions musicals que es desenvoluparà entre octubre de 2015 i juny de 2016.

El Centre de Perfeccionament Palau de les Arts Reina Sofia té com a objectiu fonamental promoure una formació professional d’alt nivell dirigida a joves cantants i músics procedents d’Espanya, de la Unió Europea i de la resta del món; preparar orgànica i estructuralment al cantant líric i afavorir al màxim la seua adequada inserció en el món professional. Per a açò, durant el període de formació els seus integrants viuen i conviuen amb el dia a dia del Palau de les Arts Reina Sofia, participen en les activitats programades en cada temporada i estan en contacte estret amb els artistes que intervenen en la programació.

Els components del Centre de Perfeccionament desenvolupen el seu estil interpretatiu, s’endinsen en la naturalesa musical i dramàtica dels personatges i de les òperes, i aprofundeixen en alguna cosa tan essencial en qualsevol cantant com és el sentit de l’expressió, del gest, de la intenció de la paraula i la seua naturalesa teatral.

El Centre cerca, en essència, la formació integral de l’artista i el seu acostament a la vida professional; que tots els seus integrants tinguen l’oportunitat de viure en primera persona i des d’una perspectiva privilegiada la vida interna del teatre.